TV der bevæger dig

Træt af uafgjorte kampe

0-0 stod der også efter 90 minutter på måltavlen i Horsens.

AC Horsens og Esbjerg (i røde dragter) mødtes i Horsens og delte point.

Jo0hnny Mølby er træt af uafgjorte kampe.

1 af 3

Horsens-træner Johnny Mølby er træt af uafgjorte kampe, som ikke flytter holdet frem i tabellen. AC Horsens spillede 0-0 mod Esbjerg, som havde håbet på mere end et point i Horsens.

Selv om det altså er længe siden, østjyderne har tabt en kamp, er træner Johnny Mølby ved at være træt af at spille uafgjort, som ikke rigtigt rykker noget i tabellen.

- Det irriterer mig da helt vildt. Der er ikke noget, vi hellere vil end at vinde. Men vi må erkende, at vi mangler den sidste power til at sætte os i gennem i offensiven, siger Johnny Mølby til Canal 9.

Store chancer

Horsens havde flere store chancer mod Esbjerg, men hverken Jude Nworuh eller Ken Fagerberg laver særligt mange mål, og generelt havde esbjergenserne ligeså store muligheder for at vinde kampen.

Mølby har da også en blandet følelse efter opgøret.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke vandt. Men kampen bølgede frem og tilbage og kunne være faldet ud til begge sider. På den ene side er jeg ikke tilfreds med den måde, vi omgår vores chancer på. På den anden side kunne vi også have tabt, siger Johnny Mølby.

Hans mandskab har en ny chance for at bryde stimen af uafgjorte resultater, når FC København kommer til Casa Arena næste mandag.

Her kan Horsens også fortsætte jagten på sæsonens første hjemmesejr.

Jagtede sejren

Jess Thorup havde håbet på mere mod Horsens, men er glad for, at hans spillere jagtede sejren til slut.

Ligesom sin kollega Johnny Mølby har Esbjerg-træner Jess Thorup svært ved at bestemme sig for, hvad han skal mene om Horsens' og Esbjergs 0-0-kamp i Superligaen søndag eftermiddag.

Efter en kamp, som begge hold kunne have vundet, vælger Thorup dog at hæfte sig ved, at hans spillere jagtede sejren helt til sidste fløjt og til slut så noget friskere ud end østjyderne.

- Vi viste, at vi havde mere overskud til sidst. Horsens var stærke på dødbolde, men bortset fra det havde vi rigtig godt styr på dem, siger Jess Thorup til Canal 9.

Det kontrastærke Esbjerg-hold med adskillige hurtige spillere tilspillede sig gode muligheder, og Jakob Ankersen ramte overliggeren med et flot skud blot ni minutter før tid.

Esbjergs træner er mest ærgerlig over, at hans spillere sjuskede på gode kontramuligheder i slutfasen.

- Jeg er utilfreds med, at vi ikke fik udnyttet de gode muligheder, der var for at slå kontra. Horsens så trætte ud. Men alt i alt er det vigtigste, at vi ikke tabte og kom herfra med point, siger Jess Thorup.

Over stregen

Efter en sløj sæsonstart har oprykkerne fået bedre samling på tropperne og har kun tabt én af de seneste fem kampe.

Holdet er nu over nedrykningsstregen og møder i næste weekend Sønderjyske i en meget vigtig kamp på Blue Water Arena.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden