TV der bevæger dig

Tyveri af reservedele for 1,2 mio. kr.

24 lastbiler har fået fjernet indsprøjtningspumperne hos Lastas i Hedensted. Tyvene har klippet hun i hegnet om grunden og har kunnet skjule sig i et læhegn (Google Maps)

24 lastbiler hos salgsfirmaet Lastas i Hedensted har fået stjålet indsprøjtningspumper for 1,2 mio. kr. Tyveriet er professionelt bestillingsarbejde, siger poltiet.

Tyverierne er sket siden mandag aften. Tyvene har klippet hul i det hegn, som omhegner firmaets store grund tæt på motorvejen.

Tyvene har arbejdet i ly af et læbælte og er båret tyvekosterne fra den vestlige del af grunden til en grusvej. Her ender sporet.

Har vippe førerhuse

Tyvene har vippet førerhusene frem på lastbilerne og fjernet det kostbare reservedele. Det kræver ikke specialværktøj at fjerne indsprøjtningspumperne.

- Men det kræver fagligt kendskab. Derfor tyder det på, at der er tale om et professionelt bestillings-tyveri, siger lederen af lokalpolitiet i Horsens, vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen til TV SYD.

Det er første gang, at politiet hører om et så omfattende tyveri af reservedele. Der har tidligere været tyverier, hvor autoforhandlere har fået stjålet bl.a. airbags fra adskillige personbiler.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden