TV der bevæger dig

Undgå trafikkaos ved flyshow

Trafikken ved Danish Air Show bliver ikke bare tæt i luften, men også på landjorden. Foto: Danish Air Show

Billeder her fra Vejdirektoratet viser, hvor trafikken i morgen forventes at blive meget tæt, og hvor man må regne med forlænget rejsetid. Foto: Vejdirektoratet

1 af 2

130.000 forventede tilskuere på Flyvestation Skrydstrup kan betyde trafikkaos. Så i år er der gjort en ekstra stor indsats for at hjælpe med at afvikle trafikken ved Danish Air Show.

Landjorden og luftrummet omkring Flyvestation Skrydstrup bliver søndag propfyldt med mennesker og maskiner. 

Det forventes, at 130.000 mennesker tager turen forbi Skrydstrup til det enorme flyshow, der finder sted klokken 10-16.30. 

De mange mennesker samlet på et sted betyder, at trafikken bliver tæt. Men i år har politiet og vejdirektoratet lavet nye tiltag for at afvikle trafikken bedst muligt.

- Vi er kort sagt langt bedre i stand til at håndtere den meget store mængde trafik i år end tidligere, og vi tror på, at der bliver god afvikling af trafikken denne gang, siger Jeppe Bach, projektofficer på Danish Air Show

Der bliver helt konkret opsat ekstra skiltning, og foretaget en opdeling af trafik fra syd, øst, vest og nord samt åbnet op for fire indgange ind til flyvestationen. Der vil desuden være politi og hjemmeværn ved trafikknudepunkter for at regulere trafikken.

Her skal du køre af for at undgå trafikkaos

- Gæster sydfra, der kommer ad E45, skal benytte afkørsel 69 Haderslev S og køre mod Vojens.

- Gæster nordfra, der kommer ad E45, skal benytte afkørsel 65 Kolding Syd og køre mod Vamdrup.

- Gæster østfra skal benytte Rute 47.

- Gæster vestfra skal ligeledes benytte Rute 47.

Ved ankomst til Flyvestation Skrydstrup vil der være en indgang syd for Fighter Wingen og tre indgange, der modtager trafik fra nord, øst og vest. Alle besøgende vil blive anvist parkeringsområder.

I forbindelse med arrangementet slukkes to lyskryds, og trafikken vil i stedet blive dirigeret af politiet og politihjemmeværnet.

Der er tale om krydset ved E 45, den sønderjyske motorvej, afkørsel Kolding Syd - vestlige side / Tankedalsvej og krydset E 45 – den sønderjyske motorvej , afkørsel 68, Vojens – østlige side / Ribe Landevej.

Lyskrydsene slukkes søndag morgen 06.15, når hjemmeværnet er på plads, og forventes aktiveret igen søndag eftermiddag.

 

Billeder her fra Vejdirektoratet viser, hvor trafikken i morgen forventes at blive meget tæt, og hvor man må regne med forlænget rejsetid. Foto: Vejdirektoratet

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden