TV der bevæger dig

Vejle-fans har forberedt sig på MGP siden jul

00:39

Mette Christensen og Michael Thygesen bruger deres fritid i Stockholm, hvor de producerer indhold til deres grand prix-hjemmeside. Video: Johann Sørensen, TV 2 Østjylland

Michael Thygesen bruger sin fritid i Stockholm, hvor han producerer indhold til sin grand prix-hjemmeside. Foto: Johann Sørensen, TV 2 Østjylland

1 af 2

To grand prix-fans har taget turen fra Vejle til Stockholm. I denne uge kulminerer deres månedlange arbejde med at producere grand prix-indhold til deres hjemmeside.

For de fleste danskere hører det internationale Melodi Grand Prix til i maj måned hvert år. Men for to vejlensere er der lidt mere glimmer på tilværelsen. Deres sæson starter nemlig allerede i december.

I godt en uge har makkerparret Mette Christensen og Michael Thygesen bag siden www.good-evening-europe.dk befundet sig i Stockholm, hvor de hver dag beretter om små og store grand prix-nyheder til deres hjemmeside. Lige nu er det nemlig højtid for de to fans, eftersom der venter en semifinale torsdag aften med danske Lighthouse X på menuen.

-  For os starter grand prix-sæsonen lige før jul, hvor vi går i gang med at forberede. Der kommer de første landes bidrag, så det er et par måneder, hvor det stødt og roligt går op ad i tid/fritid, siger Michael Thygesen.

Og der bliver i den grad brugt meget tid på at formidle stoffet til andre ægte grand prix-fans. I skrivende stund har makkerparret publiceret 870 artikler på hjemmesiden.

- Vi rejste til Stockholm for lidt over en uge siden - søndag før prøven gik i gang. Og så har vi siddet her i fan-zonen i pressecenteret og fulgt alle prøverne og lavet nogle interviews med de danske drenge og været rundt og følge nogle koncerter, og noget af det, der er sket her i byen, siger Mette Christensen.

Begge fans tror på, at det danske bidrag ved torsdagens semifinale, Lighthouse X, har en chance for at gå videre. Men ifølge dem er der rigtig mange gode bud i år.  

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden