TV der bevæger dig

Yngre par mistænkes for røverier - politiet ventede ved bopæl

Et yngre par på 25 og 19 år mistænkes for røverier i Esbjerg- og Ribe-området. Anholdt på bopæl og fængslet.

Tasketyverier, biltyveri og indbrud.

Som en slags Bonnie & Clyde hærgede et yngre par på 25 og 19 år i de forgangne dage rundt i Ribe-Esbjerg området, og listen over formodede forbrydelser er lang.

Da det yngre par torsdag ved 19-tiden kørte ind i deres indkørsel i en landsby lige uden for Skærbæk, ventede en patruljevogn på dem.

Forud var gået et lille døgn, hvor parret efter politiets opfattelse har huseret i to stjålne biler i forsøget på at skaffe sig penge.

Politiet blev først opmærksomme på parret natten til torsdag. Her blev de tilbageholdt af indehaveren af en bed & breakfast ved Ribe. De havde forsøgt at bryde ind, men var blevet opdaget. Da politiet ankom, viste det sig, at de var ankommet i en stjålet bil. De blev dog hurtigt løsladt igen.

300 meter derfra stjal de så en pizzabil, som de fortsatte deres togt i. Ved 15-15.30 tiden forsøgte kvinden at fravriste en ung kvinde tasken ved Fakta på Randersvej i Esbjerg. To unge mænd forhindrede dog tasketyveriet, hvorpå den 19-årige kvinde stak af. Politiet hører gerne fra de to mænd og kvinden.

Dernæst blev en 91-årig kvinde væltet omkuld og frastjålet sin taske uden for Brugsen i Bramming. Gerningsmændene er set forlade stedet i en lys bil, som politiet mistænker for at være den sølvfarvede pizzabil.

Til sidst forsøgte de at fravriste penge fra en mand, der i Gredstedbro netop havde hævet kontanter i en pengeautomat. Dette lyjjedes dog ikke.

Det yngre par sidder i arresten i Esbjerg og skal kl. 11.00 i grundlovsforhør i Retten i Esbjerg.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden