Esbjerg parat til at sælge topscorer

Esbjerg er parat til at sælge angriber Tim Janssen, hvis det rigtige tilbud dukker op i januars transfervindue

Tim Janssen blev topscorer for Esbjerg med 15 mål i sidste sæson og er også delt topscorer med tre mål i efterårets Superliga. Men den hollandske måltyv kan snart være tabt for Esbjerg, der har tilknyttet Janssen via et playersponsorat.

Sponsorer vil have penge tilbage

På et tidspunkt skal de investorer, som har skudt penge i sponsoratet, helst have deres penge tilbage, og det kan ske allerede til januar.

- Selvom vi gerne vil beholde ham for at styrke det sportslige, så kan vi ikke over for investorerne være bekendt at gøre andet end at sælge ham, når der kommer et tilstrækkeligt godt tilbud. Og klubben får da også en del ud af det, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard til B.T.

Lige over nedrykningsstreg

Esbjerg har fået en svingende begyndelse på sæsonen og er lige nu kun placeret en plads over nedrykningsstregen. Derfor ser Esbjerg helst, at Tim Janssen bliver i klubben hele sæsonen, men vestjyderne er samtidig tvunget til at sælge den 24-årige angriber til vinter, hvis det rigtige tilbud dukker op.

- Nu har han en håndfuld kampe tilbage her i efteråret, hvor han kan levere varen med mål, og så kan det godt blive til et vintersalg, siger Niels Erik Søndergaard.

Købt i Nijmegen

Esbjerg købte Tim Janssen fra den hollandske klub NEC Nijmegen i sommeren 2009.