TV der bevæger dig

Anni M. om 7-årig, der ikke går i skole: Falder ned mellem to stole

Den lokale folketingspolitiker Anni Matthiesen (V) er helt uenig med Kolding Kommune i sagen om 7-årige Sebastian Lykke Jensen, der ikke har været i skole i to en halv måned, fordi han ikke kan få støtte til at gå på en friskole. Vi skal finde en løsning, så Sebastian også får frit skolevalg, siger politikeren.

7-årige Sebastian Lykke Jensen har ADHD og har ikke været i skole i 73 dage.

01:20 Luk video

- Jeg mener at Kolding Kommune i den her sag bør hjælpe Sebastian til at komme på friskole, siger Anni Matthiesen til TV SYD.

Sebastian Lykke Jensen på 7 år har ADHD, og blev d. 15. september bedt om ikke at vende tilbage til sin lokale folkeskole, Vamdrup Skole, efter flere episoder, hvor personalet brugte magt for at holde Sebastian.

Nu vil Sebastian gerne på en friskole, hvor han har været i en prøveperiode, men det vil Kolding Kommune ikke være med til at betale for. Men det mener folketingspolitikeren Anni Matthiesen (V) ikke kan være rigtigt.

- Det er Sebastian, det går udover. Han falder ned mellem to stole i et system, og det synes jeg faktisk ikke er i orden, siger MF'eren.

Hør Anni Mathiesen forklare, hvordan hun vil komme lignende sager til livs.