TV der bevæger dig

Efter million-overførsel til KIF: Topchef fyret

Den administrerende direktør i GF Forsikring er blevet fyret. Det sker efter at han, uden om bestyrelsen, har valgt at give et gavelignende millionbeløb til KIF Håndbold Elite A/S, hvor han selv er bestyrelsesmedlem.

00:43

1 af 2

Onsdag fik koncernchef og administrerende direktør Martin Nielsen en fyreseddel af sin bestyrelse. Det skriver JydskeVestkysten.

Det fik han efter at han har valgt at overføre et millionbeløb til KIF Håndbold Elite A/S. Det har han gjort uden om bestyrelsen i GF Forsikring, og det er bestyrelsen så utilfredse med, at Martin Nielsen er blevet bedt om at gå.

GF Forsikrings bestyrelse kan ikke gennemskue, hvilken modydelse, som håndboldklubben skal levere for millionbeløbet, eller om der overhovedet er en modydelse, hedder det i en ekstern advokatredegørelse, som GF Forsikrings bestyrelse ifølge JydskeVestkysten mandag fik i hånden.

- Vi ved ikke, om der er en sammenhæng, men direktøren har lavet en aftale, der ikke kan siges at varetage GF Forsikrings interesser. Og det er netop medlemmernes penge og pligten til at handle som en seriøs finansiel virksomhed, vi skal sikre, siger bestyrelsesformanden for den medlemsejede virksomhed Gunnar Hansen til JydskeVestkysten.