Heidi sælger gåture

Det er stadig ganske gratis at gå sig en tur. Alligevel kan iværksætter Heidi Møller tjene penge på at sælge gåture til blandt andet virksomheder.

”Gå mig glad”. Det er navnet på Heidi Møllers firma. Et firma, der har gjort det til en forretning – og en levevej – at arrangere gåture. Blandt andet i arbejdstiden.

Det startede med at Heidi Møller selv manglede motion og begyndte at gå ture.

- Den energi, der ligger i de her gåture, har gjort mig så glad, at jeg ikke kunne sove om aftenen, fordi jeg syntes, det var så fedt. Og jeg tænkte, ”dét her – dét skal jeg simpelthen ud at gøre hver evig eneste dag, siger Heidi Møller til TV SYD.

quote

Det handler om at få det maksimale udbytte ud af både konferencer og arbejdsdage, og det får man ikke, hvis man ikke kommer ud og trækker vejret og henter energi

Heidi Møller, iværksætter, Kolding

Heidi Møller tilbyder fem forskellige gåture-produkter: motion i arbejdstiden, konference-gåture, foredrag, events for virksomheder og netværksgåtur – et alternativt netværksmøde.

- Det handler om at få det maksimale udbytte ud af både konferencer og arbejdsdage, og det får man ikke, hvis man ikke kommer ud og trækker vejret og henter energi, siger Heidi Møller til TV SYD.

Sponserede gåture giver veinder

En del af Heidi Møllers koncept er at få virksomheder til at sponsere gåture. Det gælder blandt andet hendes faste ”tirsdagsgåtur”, som starter ved Designskolen i Kolding, og er gratis for deltagerne.

Heidi Møller får masser af tilbagemeldinger fra deltagerne om, at de har fået det bedre, er kommet af med stress og har fået nye veninder på grund af turene.

- Vi sidder rigtig meget på de sociale medier, og vi har den vennekreds, vi har. Nu er jeg rundet de 40 og det er mange år siden jeg har fået en ny veninde, for hvor går man hen, spørger Heidi Møller?

Heidi Møller annoncerer blandt andet sine ture på Facebook:

- Jeg udnytter de sociale medier og bruger dem til at hente folk fra de sociale medier ud og mødes på en gåtur i det virkelige liv. Kvinder over 65 har fået nye veninder. Jeg bliver så glad inden i, for det er det, det hele handler om – det er den sociale del i det, siger Heidi Møller.