Lokal håndboldstjerne topscorer ved håndboldkampen Danmark-Qatar

Lasse Svan fra Flensborg-Handewitt blev topscorer i den nervepirrende OL-kamp mod Qatar, og var dermed til at sikre Danmark gik videre til semifinalerne.

Danmark vandt i en nervepirrende håndboldkamp 26-25 over et stærkt spillende Qatar.

Det blev håndboldikonet og verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen, som i kampens sidste sekunder sikrede den endelige sejr til danskerne.

Men det var Lasse Svan fra Flensborg-Handewitt, som med sine hele 7 mål i kampen, og hvor Danmark allerede efter fem minutters spil var bagud med 4-2, som blev topscorer i kampen, og som med sine mange mål fik Danmark tilbage i kampen.

Med fem minutter tilbage af 1. halvleg reducerede Lasse Svan til 13-13, og lidt senere scorede han til 14-13, som blev  Danmarks første føring i kampen. Da holdene gik til pause efter første halvleg var stillingen 14-14.

Danmarks spiller OL-semifinalekamp mod Frankrig mandag. Læs mere om håndkampen på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

De danske målscorer: Kilde Dansk Hånd Forbund

Lasse Svan 7, Mikkel Hansen 5, Michael Damgaard 4, René Toft Hansen 3, Mads Christiansen 3, Morten Olsen 2, Mads Mensah Larsen 1, Casper U. Mortensen 1