TV der bevæger dig

Danfoss-topchef: Opkøb giver vækst og flere job i Danmark

Danfoss-topchef Kim Fausing siger til TV SYD, at opkøbet af den irske virksomhed Eatons hydraulikforretning med 11.000 ansatte vil skabe flere arbejdspladser i Danmark.

00:20

- Vi bliver en af verdens absolut førende på industriel hydraulik. Det betyder vækst også her i Danmark, siger Kim Fausing, adm. direktør for Danfoss, til TV SYD. Foto: Mark Bundgaard, TV SYD

1 af 2

Købet af Eatons hydraulikforretning for 3,3 milliarder dollar giver Danfoss større muskler og betyder vækst og flere arbejdspladser i Nordborg.

- Det her er en stor dag på Danfoss og alle vores 28.000 medarbejdere. Vi bliver en af verdens absolut førende på industriel hydraulik. Det betyder vækst også her i Danmark, siger Kim Fausing, adm. direktør for Danfoss, til TV SYD.

Opkøbet er det største i virksomhedens historie og giver Danfoss adgang til markedet for industrihydraulik, hvor Eaton Hydraulics står stærkt.

Eaton Hydraulics leverer sine produkter til kunder inden for landbrug, industri og bygge- og anlægssektoren og havde et salg i 2019 på 2,2 milliarder dollar og 11.000 ansatte.

Med købet vokser Danfoss med en tredjedel og får nu 39.000 ansatte verden over.

Læs også Danfoss køber konkurrent og får nu 39.000 ansatte