TV der bevæger dig

Syddanmark fejrer Dronning Margrethe

Seks syddanskere har vundet billetter til det store fødselsdagsshow i Århus i anledning af Dronning Margrethes fødselsdag i næste uge. Vi fejrer det både på TV2 og TV SYD+.

08:14

Og det har netop været en stor aften for vinderne af TV SYDs konkurrence. Om aftenen sad de klar inde i Musikhuset i Aarhus. Men festen begyndte allerede om eftermiddagen lige her på TV SYD.

1 af 2

12 heldige vindere drager i eftermiddag mod Musikhuset i Århus, hvor TV2s fødselsdagsshow løber af stablen. Alle TV2s regioner har haft en konkurrence, hvor man skulle sende sit eget billede med Dronning Margrethe ind til stationerne. Seks personer fra Syd- og Sønderjylland har hver vundet to billetter til aftenens fødselsdagsfest. Du kan se vinderbillederne her: http://www.tvsyd.dk/tillykkemargrethe

Festen starter kl. 20.00, hvor Nikolaj Lie Kaas er vært og præsenterer navne som Anne Linnet, Rasmus Seebach, Ørkenens Sønner og mange andre. Men inden da sender vi live på TV SYD+ fra 17.09-18.10. Du kan også se med i vores nyhedsudsendelser i aften kl. 19.05 på TV2 og kl. 19.30 på TV SYD+.

Mere kultur