Efter 72,5 ton tarteletfyld abdicerer tarteletkongen fra Give

Lasse Lindberg vil ikke gå på kompromis med det, der er hans kerneopgave. Derfor lukker han nu kæmpesuccesen tarteletfyld.dk.

Artiklen er opdateret med et interview med Lasse Lindberg.

Efter sit tre måneder lange tarteleteventyr stopper køkkenchef på Diagonalkroen i Give, Lasse Lindberg, nu på toppen.

Det skriver han i et Facebookopslag.

I hvert fald for den del af hans virke, der har handlet om tarteletter, og som har gjort ham landskendt.

For efter at folk stod i lange køer uden for Diagonalkroen for at købe tarteletfyld gik der ikke længe, før Lasse Lindberg kom i diverse landsdækkende medier.

- Sikke et eventyr jeg har været en del af de sidste tre måneder! - ikke alene er vi blevet bemærket i næsten alle landets medier - men jeg har også oplevet en opbakning omkring min forretning, som jeg er utrolig taknemmelig for, skriver han i opslaget.

Godt 70 ton tarteletfyld er på tre måneder langet over disken på Diagonalkroen, men om få uger er det slut.

Problemer med smag og logistik

Årsagen skyldes problemer med både logistik og smag i det berømte tarteletfyld, så derfor 'abdicerer' den landskendte tarteletkonge nu.

Lasse Lindberg fortæller til TV SYD, at en af udfordringerne har været leveringer af de rigtige råvarer til produktionen, som desværre har betydet en dårligere smag i nogle leverancer, uden at det blev opdaget i tide. Desuden har der været udfordringer med de tekniske løsninger vedrørende betalinger, som har betydet ærgrelse for både kroejer og kunder.

- Det er ærgerligt, og når vi oplever fejl, vi ikke selv kan styre, så begynder jeg at miste motivationen. Sammenholdt med at jeg må se i øjnene, at mit hjerteblod ligger hos Diagonalkroen og driften af den, så er det tid til at stoppe, mens legen er god.

Lasse Lindberg takker for den store opbakning, og siger han, han er dybt taknemmelig for, så mange mennesker valgte at støtte ham.

- Vi har omsat for 3 mio. kroner i de seneste tre måneder, og det er intet mindre end fantastisk, for det betyder, vi har holdt hjulene i gang. Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, men jeg prøvede at sætte noget i søen som kunne understøtte min krodrift Lindberg Dining Diagonalkroen. Her vil jeg - når vi igen kan åbne - fortsat skabe unikke restaurant- og selskabsoplevelser for alle i og omkring Give.

Lasse Lindberg lukker tarteleteventyret den 7. februar.