Oversigt

Vejle Boldklub tager første hjemmesejr efter bundbrag

Sjette gang var lykkens gang for Vejle Boldklub, der søndag eftermiddag kunne fejre sæsonens første sejr på hjemmebane i Superligaen, da vejlenserne slog Hvidovre IF med 3-1.

Fansene af de rødblusede vejlespillere måtte vente lidt på glæden, da de sjællandske gæster kom foran i løbet af første halvleg.

Vejle svarede dog hurtigt igen og scorede to gange inden pausen. I anden halvleg udbyggede congolesiske Yeni N'Gbakoto vejlensernes føring til 3-1, der endte med at være slutresultatet.

Sejren sender ikke Vejle Boldklub højere op i stillingen, og derfor er de stadig er at finde på en 11. plads i landets bedste række. Holdet fra Nørreskoven har nu otte point, men de lagde til gengæld yderligere afstand til dagens modstander, Hvidovre IF, der ligger på sidstepladsen med tre point.

Samtidig med bundopgøret i Superligaen tog topholdet i 2. division, Esbjerg fB, mod HIK på hjemmebane. Her diskede esbjergenserne op med en sejr på hele 7-0 med hattrick fra angriberen Emil Holten.