26-årig kvinde voldtaget i Esbjerg

En tur i byen endte grimt for en 26-årig kvinde, da hun søndag morgen blev fundet vandrende i chokeret tilstand nær Vor Frelsers Kirke i det centrale Esbjerg. Hun fik forklaret vidner at hun var blevet voldtaget.

En borger alarmerede politiet, og kvinden forklarede, at hun var blevet voldtaget af en mand, som hun havde mødt på et værtshus tidligere på morgenen.

 - Hændelsesforløbet er fortsat meget uklart, men hun har været udsat for noget seksuelt af en gerningsmand, der både talte dansk og engelsk, siger vagtchen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

 - Vi er nu ved at tjekke videoovervågning fra værtshuset, men vi efterlyser også vidner, der måtte have kendskab til episoden.

Kvinden blev søndag formiddag undersøgt på center for voldtægtsofre, og skal nu afhøres af politiet, der endnu ikke har et egentligt signalement af gerningsmanden klart.

I forbindelse med efterforskningen spærrede politiet en del af det centrale Esbjerg omkring det formodede gerningssted i Englandsgade, mens hunde afsøgte området for spor.