TV der bevæger dig

27-årig fængslet for at slå kvinde som han troede var gravid

Ifølge politiets sigtelse tildelte den 27-årige en kvinde flere knytnæveslag i maven. Det skete ifølge politiet, fordi han mente, at kvinden ventede et barn, som han var far til. Arkivfoto: Colourbox.

En 27-årig mand fra Vojens er søndag blevet varetægtsfængslet til 20. maj, sigtet for grov vold mod en kvinde, som han troede var gravid.

Ifølge politiets sigtelse tildelte den 27-årige en kvinde flere knytnæveslag i maven. Det skete ifølge politiet, fordi han mente, at kvinden ventede et barn, som han var far til.

- Han troede, at kvinden var gravid med hans barn, men det viste sig at være en misforståelse,  siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Overfaldet fandt sted lørdag eftermiddag ved 13.30-tiden ved en spejderhytte i nærheden af Gram, hvor den overfaldne kvinde bor.

Kvinden anmeldte overfaldet, og manden blev anholdt lørdag ved 20-tiden og skal nu tilbringe de næste 12 dage som varetægtsfængslet.

En lægeundersøgelse af kvinden har vist, at hun ikke har pådraget sig alvorlige skader, oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag aften til TV SYD.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden