41-årig mand fængslet for drug-rape

En 41-årig mand fra Aalborg er fængslet til 4. janaur. Han sigtes for anden kønslig omgang end samleje med to 17-årige piger i Grindsted natten til søndag. Pigerne er muligvis blevet bedøvet.

Snige-sex?

Pigerne har muligvis været udsat for et såkaldt drugrape. Det vil sige, at manden har brugt et medikament til at sløve pigerne, så de ikke har gjort modstand mod de seksuelle krænkelser.

- Det undersøger vi nærmere, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen til TV SYD.

Politiet vurdere, at der kan være tale om det, som populært kaldes "snige-sex". altså hvor pigerne er blevet så beruset, at de ikke har bemærket, hvad manden har gjort ved  dem.

I første omgang blev manden anmeldt for voldtægt af en 17-årig pige i Grindsted. Pigen og hendes forældre anmeldte  den 41-årige mand i løbet af søndagen. 

Den 41-årige mand er fra Aalborg, men har midlertidigt ophold i Grindsted. De to 17-årige piger mødte ham ved en privat fest - og fulgte med ham til bopælen.

Politiet mener ikke, at der har været tale om voldtægt, men det som i straffeloven hedder "anden kønslig omgængelse". Desuden er manden sigtet for blufærdighedskrænkelse.