TV der bevæger dig

To års fængsel til svindlende stor-pusher

Det var Retten i Horsens, der fredag dømte den 26-årige til to år og tre måneders fængsel. Foto: Arkiv

En 26-årig mand fra Horsens blev fredag idømt to år og tre måneders fængsel for seks tilfælde af designhæleri - og for at handle med mere end 200 gram kokain og knap 180 gram hash.

Retten i Horsens idømte fredag eftermiddag en 26-årig horsensianer to år og tre måneders fængsel. Forbrydelserne lød på bl.a. narkohandel og dokumentforfalskning. 

Manden erkendte sig skyldig i at have handlet med 225 gram kokain og 178 gram hash - en forholdsvist stor mængde narkotika som Sydøstjyllands Politi fandt mindre dele af under en ransagning i marts 2016. Manden har derudover erkendt seks tilfælde af hæleri med designmøbler fra 2014 til 2016.

Udover de erkendte tilfælde af narkohandel og hæleri fik den 26-årige også regnet dokumentforfalskning med i sin dom. Chefanklager ved Sydøstjyllands Politi, Jan Østergaard, oplyser nemlig, at retten ikke køber den 26-åriges forklaring om at have mistet sine egne designmøbler under to indbrud - og derefter forsøgt at få udbetalt forsikringspenge for møblerne. 

Mens sagen har kørt, har den den 26-årige mand været varetægtsfængslet i fire uger, men skal altså nu ruske tremmer i to år mere. Den dømte har endnu ikke besluttet, om han vil anke dommen. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden