TV der bevæger dig

AC Horsens skal fokusere på det positive

01:01

Se assistenttræner Niels Lodberg fortælle om AC Horsens største udfordringer.

For at overleve i Superligaen er AC Horsens nødt til at fokusere på det positive frem for udfordringerne, mener assistenttræner Niels Lodberg.

- Det var som køer, der kom på græs, da AC Horsens tirsdag havde første træning frem mod Superligaen, der starter om omkring en måned.

Sådan beskriver assistenttræner Niels Lodberg første træningsdag for de nyslåede Superligaspillere. Glæden over oprykningen til Danmarks bedste række er nemlig skiftet ud med hårdt arbejde frem mod den nye sæson, og for at Horsens bliver i Superligaen, så skal de være positive.

00:48

Hør Kristian Nielsens tanker om AC Horsens udfordringer her.

Luk video

- Man kunne fokusere på alle de udfordringer, der ligger for os, og det er selvfølgelig også noget, vi gør, men et eller andet sted, synes jeg, er det bedre at se positivt på det og se de muligheder, vi har, siger AC Horsens’ assistenttræner Niels Lodberg til TV SYD.

Spørger man direktør Kristian Nielsen, så er AC Horsens største udfordringer på det økonomiske område.

- Vores største udfordring er omkring det økonomiske. Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi har kæmpet rigtig hårdt for at få styr på økonomien og få skabt balance, siger Kristian Nielsen til TV SYD.

Og på Niels Lodbergs opfordring sluttede dagens træning også muntert. Efter træningen måtte det tabende hold slutte med numsen bar. Se hvordan det så ud her:

00:15

Det vindende hold havde frit skud mod de bare numser.

Luk video

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden