Alvorligt tilskadekomne i bilulykke

Tre er kommet til skade – heraf to alvorligt – i et færdselsuheld nær Tønder.

Ulykken skete, da en bilist overtrådte sin ubetingede vigepligt og kørte frem for fuldt stop i krydset Adelvadvej/Koldingvej i Sølsted ved Tønder, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Det er ifølge politiet tre tyske statsborgere, der er kommet til skade. De sad alle i den bil, der kørte frem i krydset. To af de tilskadekomne er i livsfare. En kvinde er fløjet til Odense, mens en mand og en pige er kørt til skadestuen i Aabenraa. Føreren af den bil, der kom kørende ad Koldingvej, slap uskadt fra ulykken.

Krydset er helt spærret på grund af ulykken og vil ifølge Vejdirektoratet være det frem til cirka kl. 19.45. En bilinspektør er på stedet.

Politiet anbefaler bilister at finde alternative ruter - eventuelt Ribe Landevej til nordgående trafik og Søgårdvej/Bredebrovej til sydgående trafik.

Opdateret tirsdag aften: Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser tirsdag aften, at en 25-årig kvinde, som efter ulykken blev indlagt på Odense Universitetshospital, fortsat er i livsfare.

Hverken den 28-årige mand, som førte bilen, eller en ni-årig pige, som var passager i bilen, er kommet alvorligt til skade. De første meldinger var, at to var i livsfare efter ulykken, men det viste sig ikke at være tilfældet. Den ni-årige piges forældre er orienteret om ulykken og er på vej til Aabenraa, hvor pigen er indlagt.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.