Biluheld udløste slagsmål

Det udviklede sig omgående til slagsmål, da to biler lørdag eftermiddag stødte sammen i Esbjerg. Politiet formoder, at det endnu en gang er bander, der er oppe at slås.

Slagsmålet opstod lørdag eftermiddag, da to biler stødte sammen i krydset Spangsbjerg Møllevej og Kvaglundvej.

Umiddelbart efter sammenstødet begyndte passagererne i de to biler at slås, og da flere biler kort efter kom til, det udviklede det sig til et større slagsmål.

Slagsmålet opløstes dog hurtigt, og inden politiet nåede frem, havde de fleste slagsbrødre taget flugten.

- Vi formoder, at slagsmålet er banderelateret, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Det er langt fra første gang, bandemedlemmer fra to rivaliserende grupperinger i Esbjerg støder sammen på gader og stræder. De seneste måneder er bander fra Kvaglund og Stengårdsvej i Esbjerg med jævne mellemrum kommet i slagsmål.

quote

Vi formoder, at slagsmålet er banderelateret.

Vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi.

I nogle tilfælde, har slagvåben været involveret i sammenstødene mellem de to bander. 

Der er dog ikke konstateret våben i forbindelse med slagsmålet i dag ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi, og politiet har foreløbigt hverken anholdt eller sigtet bandemedlemmer i forbindelse med dagens slagsmål.

- Vi vil gerne have oplysninger eller eventuelle filmoptagelser fra dagens sammenstød, hvis sådanne findes, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Politiet kan kontaktes på 114.