TV der bevæger dig

Blue Water Shippings grundlægger træder tilbage

Kim Hedegaard Sørensen (tv) har de rigtige værdier til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Blue Water Shipping, siger grundlægger Kurt Skov (th), der nu træder tilbage.

Grundlægger og adm. direktør Kurt Skov træder tilbage efter 40 år ved roret i Blue Water Shipping. Ny direktør bliver Kim Hedegaard Sørensen.

Kurt Skov begyndte sit erhvervseventyr i 1972 med bare to ansatte i ydmyge lokaler i Esbjerg. Siden har han gennem 40 år udviklet Blue Water Shipping til en betydende international virksomhed indenfor transport og shipping med en årlig omsætning på over 3 milliarder kroner.

- Vi er nået langt i løbet af Blue Waters 40-årige historie, og vi har i årenes løb oplevet mange op- og nedture. Da vi startede Blue Water, var målet at opbygge et godt, lokalt speditions- og shippingfirma til at rådgive og servicere den lokale kundekreds. Vi ville bare være de bedste i byen. Vores strategi har ikke ændret sig - nu vil vi bare være Best in Town globalt - stadig med kunden i fokus, siger Kurt Skov i en pressemeddelelse.

65-årige Kurt Skov vil nu koncentrere sig om rollen som bestyrelsesformand for selskabet, mens det bliver den 46-årige Kim Hedegaard Sørensen, der overtager direktørstolen.

Kim Hedegaard Sørensen har en lang karriere i transport- og shippingbranchen med sig. Senest kommer han fra en stilling som CEO hos TransAtlantic Industrial Shipping, hvor han tiltrådte tidligere på året. Før det har han været ansat i en række ledende stillinger hos A.P Møller/Maersk-koncernen i 17 år.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden