TV der bevæger dig

Bøder til Gumball-tilskuere

Enten nåede politiet ikke at fange deltagerne i Gumball 3000-rallyet - eller også kørte de pænt. Færdselspolitiet var ude med laserne, da deltagerne kørte gennem Syd- og Sønderjylland på vej til hovedstaden.

Ifølge politiet blev ingen deltagere noteret gennem Syd- og Sønderjylland - i modsætning til Køgebugtmotorvejen, hvor en enkelt deltager blev stoppet for at køre 190 km/t.

Den magre fangst kan dog også skyldes, at det meste af Gumball 3000-feltet kom til Padborg på transportbiler - og først ved 19-tiden. Der var politiet nok gået hjem.

Bøder til tilskuere

Politiet fik dog kradset lidt penge ind til statskassen. Overalt i landet fik en række tilskuere kontante hilsner for at stoppe på tilkørselsvejen eller parkere ulovligt på broerne over motorvejsbroerne, hvor mange var samlet for at se de dyre biler.

Overnattede i Tivoli

Deltagerne i Gumball 3000-rallyet fortsætter mandag morgen ad Øresundsbroen mod Stockholm. Hovedparten af de 120 tilmeldte biler overnattede i Tivoli.

Det vakte berettiget opsigt, da hovedparten af de 120 biler, der deltager i det hurtigtkørende Gumball 3000-rally blev søndag blev vist frem i Tivoli i København.

Navnlig mange mænd og store drenge tog turen til Tivoli for at beundre bilerne, heriblandt flere Ferrari'er, Lamborghini'er og Porcher samt de rigmænd og kendisser fra hele verden, som deltager i løbet. Bilerne overnattede i Tivoli.

Problemer i Tyskland

Efter Stockholm går rigmandsrallyet, som folkemunde har døbt Gumball 3000, med fly til Quebec hvorefter bilerne igen får asfalt under hjulene og kører mod Toronto inden rallyet slutter i New York,

Rallyet startede lørdag i London, fortsatte til Amsterdam gennem Tysland mod København. Bilerne skulle efter planen have krydset den dansk-tyske grænse søndag eftermiddag.

Et forbud mod køre på motorvejene i den tyske delstat Niedersachsen forsinkede dog ankomsten til den danske hovedstad. Bilerne blev fragtet gennem den tyske delstat på biltransportvogne, mens chaufførerne blev kørt i busser til den danske grænse.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden