TV der bevæger dig

Cyklede en halv million ind til børn

Årets SE Tour gav en halv million i overskud

SE - også kendt som Syd Energi - overrakte søndag eftermiddag en check på 523.179 kr. til Red Barnet.

Pengene, som er samlet ind på årets SE Touren, går ubeskåret til Red Barnets oplevelsesklubber og sommerlejre for udsatte børn i Syd ? og Sønderjylland.

Det var julelys i øjnene på både SE og Red Barnet, da Mimi Stilling Jakobsen i dag fik overrakt en check fra SEs administrerende direktør Niels Duedahl.

Indsamlingen under årets SE Touren er gået langt bedre end forventet, hvor de estimerede indsamlingsbeløb lå på 200.000 kr.

Niels Duedahl, administrerende direktør i SE udtaler:

?Det her overgår mine vildeste fantasier. Da vi startede SE Touren, var der ingen, der havde turdet håbe på, at vi kunne samle så mange penge sammen til Red Barnet. Jeg er taknemlig over alle dem, der har været med til at bakke op om Touren og det gode formål ? vores sponsorer, private donationer og ikke mindst de deltagende cykelister og deres store entusiasme.?

Generalsekretær i Red Barnet, Mimi Stilling Jakobsen, siger:

?Da jeg fik checken i hånden, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Vi er dybt beærede over, at SE Touren har gjort det muligt for Red Barnet at arbejde endnu mere for oplevelsesklubberne og sommerlejrene, og med beløbet kan vi gøre en kæmpe forskel for Syd- og Sønderjyllands børn og unge, som har brug for os.?

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden