TV der bevæger dig

Dårlige resultater giver gratis adgang

Der har været langt mellem tilskuerne i Horsens. Derfor giver klubben gratis adgang til den næste hjemmekamp.

Dårlige resultater i Superligaen på det seneste har fået AC Horsens til at give alle gratis entre til søndagens kamp på hjemmebanen mod FC Midtjylland.

I fredags tabte Horsens 1-3 hjemme til Sønderjyske, og det var jydernes tredje nederlag i træk. De to øvrige nederlag er indkasseret på udebane mod AaB og Brøndby.

Ingen er tilfredse

- Ingen i eller omkring AC Horsens er tilfredse med præstationerne i de seneste kampe, men det er netop i modgang, vi må stå sammen for at støtte holdet på banen, og forhåbentlig bliver der fyldt godt op på tribunerne.

- Vi får brug for vores 12.-mand på søndag, hvis vi skal sende FC Midtjylland hjem til heden uden point, siger Horsens-direktør Henrik Ravn til klubbens hjemmeside.

Det er kun blevet til to ligasejre i 10 hjemmekampe i denne sæson, og det er skuffende for sidste års nummer fire. Lige nu er Horsens nummer syv og er i fare for at blive trukket med ned i bundkampen.

Luner i kold tid

Horsens endte i sidste sæson på en fornem fjerdeplads i Superligaen - den højeste placering i klubbens historie - og det betød deltagelse i Europa League for første gang nogensinde.

Desuden kom Horsens helt frem til pokalfinalen i sidste sæson, men det endte med et nederlag til FC København i Parken.

- Vi har oplevet et fantastisk år med mange milepæle for AC Horsens, og det luner i en kold tid at tænke tilbage på de mange tusinde gule fans i Fælledparken og Parken til pokalfinalen, siger Henrik Ravn.

Horsens-direktøren fremhæver også den samlede sejr over svenske IF Elfsborg og den uafgjorte hjemmekamp mod Sporting Lissabon i Europa League. Horsens tabte dog returkampen i Portugal med 0-5.

Et kaffefirma giver gratis kaffe før og efter kampen - og der vil være juleboder, som sælger lidt slik og brændte mandler, hvis spillet på banen skulle være for kedeligt.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden