Kommune: Dagplejebørn må ikke efterlades alene på gaden

Et Facebook-opslag gjorde i formiddags ansatte i Haderslev kommune opmærksomme på, at dagplejebørn var efterladt alene på gaden.

Dagplejebørn alene på gaden i Haderslev er slet ikke i orden. Det melder Haderslev Kommune ud i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

- Vi blev gjort opmærksomme på et facebookopslag om, at dagplejebørn stod alene på gaden i Haderslev, siger Børn og Unge-chef i Distrikt Nord, Thomas Vestergaard Andersen til TV SYD.

-  Og det er selvfølgelig ikke i orden. Vi tog omgående ud til den pågældende dagplejer med en leder og en pædagogisk konsulent. Der er de stadigvæk indtil børnene bliver hentet i løbet af dagen, fortæller Thomas Vestergaard Andersen.

Den pågældende dagplejer er omgående fritaget for tjeneste, og Thomas Vestergaard Andersen forsikrer om, at der bliver fundet anden pasning til børnene fra i morgen.

- Vi er i gang med at finde ud af, hvad der er sket, og hvilke konsekvenser det evt. får for dagplejeren, står der i den pressemeddelelse, Haderslev Kommune har sendt ud om sagen.

 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.