TV der bevæger dig

Kommune: Dagplejebørn må ikke efterlades alene på gaden

Et Facebook-opslag gjorde i formiddags ansatte i Haderslev kommune opmærksomme på, at dagplejebørn var efterladt alene på gaden. Foto: Facebook

Et Facebook-opslag gjorde i formiddags ansatte i Haderslev kommune opmærksomme på, at dagplejebørn var efterladt alene på gaden.

Dagplejebørn alene på gaden i Haderslev er slet ikke i orden. Det melder Haderslev Kommune ud i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

- Vi blev gjort opmærksomme på et facebookopslag om, at dagplejebørn stod alene på gaden i Haderslev, siger Børn og Unge-chef i Distrikt Nord, Thomas Vestergaard Andersen til TV SYD.

-  Og det er selvfølgelig ikke i orden. Vi tog omgående ud til den pågældende dagplejer med en leder og en pædagogisk konsulent. Der er de stadigvæk indtil børnene bliver hentet i løbet af dagen, fortæller Thomas Vestergaard Andersen.

Den pågældende dagplejer er omgående fritaget for tjeneste, og Thomas Vestergaard Andersen forsikrer om, at der bliver fundet anden pasning til børnene fra i morgen.

- Vi er i gang med at finde ud af, hvad der er sket, og hvilke konsekvenser det evt. får for dagplejeren, står der i den pressemeddelelse, Haderslev Kommune har sendt ud om sagen.

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden