Dement mand savnes: Tjek have og udhuse inden du går på arbejde

John Albrechtsen er gået hjemmefra. Han er senildement og forlod sit hjem mandag aften. Politiet opfordrer til at kigge i have og skure, inden man går på arbejde i dag.

Opdatering: Den forsvundne mand er fundet i god behold. Læs artikel.

Politiet har hele natten været ude for at lede efter den forsvunde 71-årige John Albrechtsen.

quote

Vi har haft hundene med ude for at lede, men vi har desværre endnu ikke fundet ham. Vi fortsætter eftersøgningen så snart, det er lyst.

Mikkel Ross, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Nu opfordrer de til, at folk tjekker deres haver og skure i området øst for Bilka i Vejle, inden de tirsdag morgen tager på arbejde. 

John Albrechtsen er dement. Han forlod sit hjem på Nordvangen i Vejle mandag aften mellem klokken 19 og 22 og er ikke kommet hjem igen her tirsdag morgen. 

- Vi har haft hundene med ude for at lede, men vi har desværre endnu ikke fundet ham. Vi fortsætter eftersøgningen så snart, det er lyst, siger Mikkel Ross, vagtchef, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

John Albrachtsen er mellem 170 - 175 centimeter høj og beskrives som godt gående. Han har tidligere forladt sit hjem, men er fundet i nærområdet.

Han er tæt bygget med et smalt ansigt, og han mangler en af fortænderne. Han har gråt hår og er iført en lys jakke - måske to jakker oven på hinanden, og han har træsko eller lyse sko på. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.