Døde af kvæstelser

De tre kvinder, som omkom i fredagens ulykke på Mandø, døde af de kvæstelser, de fik, da traktorbussen væltede. Det viste det ligsyn, som politiet holdt mandag formiddag.

Ligsynet giver ikke umiddelbart noget konkret til at klarlægge, hvad der var årsag til ulykken. Der har været talt om, at de tre kvinder muligvis druknede efter ulykken, men det kan afvises efter ligsynet.

Navne på de dræbte

Politiet kan nu frigive navnene på de dræbte: Det er Edith Karoline Rasmussen, 79 år, Anne Lise Vestergaard Pedersen, 78 år, og
Maren Fink Andersen, 73 år. Alle tre var fra Give.

Mulighed for krisehjælp

Politiet gør opmærksom, på, at der fortsat er mulighed for krisehjælp. Enten med en henvisning til psykolog fra egen læge eller via abonnement hos Falck. Der er også mulighed for at kontakte psykiatrisk skadestue på Spangsbjerg Hospital i Esbjerg.

Give flager på halv

Tirsdag holder Ældre Sagen, som var arrangør af turen til Mandø, et krisemøde i sognehuset i Give. Ældre Sagen har sørget for psykologer til mødet, som er for deltagere i udflugten og deres pårørende.

Samtidig opfordre den lokale afdeling hele Give til at flage på halv tirsdag. Det siger lokalformand i Ældre Sagen i Give, Karl Henry Nielsen.