Efterlyser fotos fra Englandsbåden

DFDS's færgerute mellem Esbjerg og Harwich lukker efter i næsten 140 år at have bragt danskere til England. Nu efterlyser M/S Museet for Søfart fotos fra folk, der har sejlet med Englandsbåden til en særudstilling om den historiske overfart.

Skibe som Parkeston, Dana Regina, Dana Anglia og den nuværende Sirena Seaways har op gennem 1900-tallet sejlet tusindvis af gæster over Nordsøen og dannet rammen om måltider, indkøb, sjov, søsyge og smukke naturoplevelser.

Nu skal det hele foreviges med særudstilling til oktober.

- Alle billeder er velkomne, og ingen er som udgangspunkt for kedelige, for vilde, for grimme eller for frække. Jo flere billeder vi har at vælge imellem, jo bedre bliver udstillingen, fortæller Marie Ørstedholm, udstillingsleder på M/S Museet for Søfart.

Hun håber, at mange vil indsende fotos af livet om bord på færgen, også helt almindelige billeder taget undervejs over Nordsøen.

Det kan være billeder af familie og venner i kahytten, restauranten, tax-free shoppen, på bildækket eller på soldækket med udsigt til havet eller andet.

Billederne skal tilsammen give et billede af livet, som det blev oplevet af de mange danskere, der gennem tiden har benyttet færgeruten.

Har du fotos fra Englandsbåden? Så kan du sende dem direkte til udstillingsleder Marie Ørstedholm på mo@mfs.dk.

Fra Facebook:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.