TV der bevæger dig

Eks-borgmester laver lobby-arbejde for travsporten

I sit politiske efterår har socialdemokraten Leif Skov fra Børkop kastet sig over lobby-arbejde for travsporten. Han har lige haft en travl uge med møder i to udvalg på Christiansborg. Og han er optimistisk.

- Jeg har jo været inden for politik i mange år og møder mange gamle venner og kolleger på Christiansborg. Om det åbner nogle døre, ved jeg ikke. Men på sportens vegne sætter jeg alle sejl til, og jeg vil blive utroligt skuffet, hvis ikke det lykkes, siger han i en artikel, som Billund Trav har udsendt.

Leif Skov har været med i lokalpolitik i over 30 år. Bl.a. som

borgmester i Børkop ? og efter kommunesammenlægningen i Vejle fra 20006-2010.

- Jeg har stort set altid fulgt med i sporten og har siden Billund Travs åbning i 1971 været en mere eller mindre fast gæst dér. Så da banens direktør Chr. Hundebøll for et par år siden ringede mig op og tilbød mig en plads i Billund Travs bestyrelse ? ja, så betænkte jeg mig i 12 sekunder og svarede ja. For øvrigt under en ferie i Thailand, husker Leif Skov.

- Siden er jeg kommet ind i bestyrelsen i Dansk Travsports Centralforbund og er nu altså valgt som delegeret i forbindelse med de aktuelle foretræde og forhandlinger, så det er vanvittigt spændende.

Før møderne på Christiansborg var travsporten blevet blevet bedt om at lave en analyse om betingelserfor at der fortsat kan være travsport i Danmark.

- Det har været to meget fine møder med de to udvalg, og jeg må erkende, at jeg lige nu er optimistisk. Analysen blev taget godt imod i udvalgene, forklarer Leif Skov.

01:02 Luk video

Leif Skov var også med til travsportens demonstration i november foran Chrsitiansborg.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden