TV der bevæger dig

Endte galt: 17-årig tog en køretur i fodervogn

Det endte galt, da en 17-årig ung mand fra Lindknud tog sig en køretur i en fodervogn på en mørk landeveje Foto: Scanpix/Stig Nørhlad

En 17-årig endte på skadestuen efter en tur i en fodervogn uden lys. En forbikørende bilist forsøgte at stoppe ham, men kort efter kom endnu en bilist, der overså dem alle i mørket.

En 17-årig ung mand i Lindknud fandt det åbenbart morsomt at køre sig en tur på landevejen i en fodervogn lørdag aften ved 22.30-tiden.

Vi har nu taget en blodprøve af den 17-årige, så ser vi, hvor påvirket han var af alkohol, og så har bilinspektøren inddraget fodervognen til nærmere undersøgelse.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi 

- Den unge mand kørte i vognen uden lys på. Vognen er beregnet til at køre med i stalden, når man fodrer dyr, og altså slet ikke beregnet til landevejskørsel, fortæller vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

En forbikørende bilist så vanvidskørslen, og standsede sin egen bil for at stoppe den unge mand i at køre videre.

Inden han nåede det, kom endnu en bilist kørende, som i mørket ikke kunne se hverken fodervogn eller menneskene på vejen, og kørte ind i dem,

I følge politiet kom kun den 17-årige til skade ved påkørslen, og han blev kørt på skadestuen til behandling.

- Vi har nu taget en blodprøve af den 17-årige, så ser vi, hvor påvirket han var af alkohol, og så har bilinspektøren inddraget fodervognen til nærmere undersøgelse, siger vagtchefen.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App