TV der bevæger dig

Falsk hjemmehjælper på spil i Haderslev

En 83-årig kvinde i Haderslev er blevet offer for en falsk hjemmehjælper og en medhjælper, der stjal 15.000 kroner og et stort antal smykker.

Den 83-årige blev opsøgt på sin bopæl af den falske hjemmehjælper, der spurgte om hun havde brug for rengøringshjælp. Hun sagde, at hun kom fra Haderslev Kommune.

- Jeg sagde til hende, at jeg trænger overhovedet ikke til hjemmehjælp, men hun sagde, at hun skulle spørge, siger den 83-årige til JydskeVestkysten og forklarer, at kvinden tog sine egne plastik overtrækssko på, da hun blev budt ind i lejligheden.

Den 83-årige satte sig i køkkenet sammen med den falske hjemmehjælper, hvorefter "hjemmehjælperens" medhjælper sneg sig ind i lejligheden.

Den ældre kvinde er sikker på, at hun låste hoveddøren, da "hjemmeplejeren" kom ind, men svindleren må have låst døren op igen.

Den falske hjemmehjælper talte dansk.

Den ældre kvinde havde netop hævet 15.000 kroner til et nyt guldtæppe. Beløbet lå i en pengekasse. Tyven stak også af med et stort antal smykker.

Den 83-årige ønsker ikke at få sit navn frem, da hun frygter, at tricktyve igen vil opsøge hende. Sagen er meldt til politiet.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden