TV der bevæger dig

Sønderborg-talenter kan udvikle sig i Sønderjyske

Bjørn Paulsen udviklede sit fodboldtalent i Sønderborg, inden han kom til Sønderjyske og siden videre til Esbjerg fB.

Fodboldtalenter fra FC Sønderborg kan fremover udvikle sig i superligaklubben Sønderjyske - og FC Sønderborg kan gå glæde af overskuds-spillere fra Sønderjyske.

Med aftalen kan de største talenter fra FC Sønderborg fra U15 til U17 skifte til Sønderjyske. Ældre spillere, der ikke er i nærheden af superligatruppen, kan omvendt skifte den anden vej.

- Aftalen betyder, at vi udvikler talenter i hele området. Sønderjyske får dem ind lidt tidligere og slår de ikke til, kommer de hurtigere retur, så vi kan holde gang i deres udvikling. Samtidig kan vi måske også trække lidt mere på ressourcer og kompetencer fra Sønderjyske-organisationen. Og endelig så har vi også mulighed for at få adgang til spillere, der ikke slår til og får kontrakt på superligaholdet, siger FC Sønderborg-sportschef Rasmus Andreassen.

Sports- og talentchef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, er også glad for den nye aftale. Han påpeger vigtigheden af Sønderborg-områdets stærke talentarbejde, og så er det er heller ingen hemmelighed, at området har været leveringsdygtige i flere gode fodboldspillere som eksempelvis Bjørn Paulsen, der fik sit gennembrud i Sønderjyske inden skiftet til Esbjerg fB.

- Jeg ser frem til, at begge klubber kommer til at drage fordel af samarbejdet -  i Sønderborg-området,  ydes der et fantastisk stykke talentarbejde, siger Hans Jørgen Haysen om det nye samarbejde til Sønderjyskes hjemmeside.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden