Fire sigtet efter rockeraktion i Esbjerg

Fire personer er blevet anholdt og sigtet efter torsdagens aktion mod Bandidos og Hells Angels i Esbjerg. Der blev ikke fundet våben, men de fire blev sigtet for at have narko på sig.

Aktionen fandt sted dagen efter en kæmpemæssig politiaktion mod rockerborge forskellige steder på Sjælland.

Mødte kun få rockere

Torsdag sidst på eftermiddagen troppede Syd- og Sønderjyllands Politi op på Bandidos' tilholdssted i Finlandsgade i Esbjerg og hos Hells Angels i gruppens klubhus på Ingemanns Allé.

- Vi har kun mødt ganske få rockere de to steder, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann.

Aktionen, der fortsatte ud på aftenen, endte dog med, at fire personer er blevet sigtet for at besidde narkotika.

- På Ingemanns Allé bliver en person visiteret, og han er i besiddelse af en mindre mængde narkotika, som han havde gemt på sig, lyder det fra Ole Aamann.

I nærheden af Bandidos' tilholdssted blev tre personer anholdt.

- Vi standser en bil ikke så langt fra Finlandsgade, hvor tre personer bliver sigtet for besiddelse af en lidt større mængde hash. Mindst en af dem - formentlig to - har tilknytning til Bandidos, siger vagtchefen.

Ingen våben

Ved politiets store koordinerede aktion på Sjælland onsdag blev der fundet skydevåben og andre våben i klubhusene. I Esbjerg fandt man ingen våben, fastslår vagtchefen.

Esbjerg er en af de byer i Danmark, der huser begge de rivaliserende rockergrupperinger, og hvor der gennem tiden har været flere voldelige sammenstød.