TV der bevæger dig

Frøs Sparekasse lokker med rente på 0

Kurt Jensen håber, at kampagne kan sætte gang i boligsalget i Sønderjylland. Foto: Hans Lausten, TV SYD

Et rundt nul i rente for lån til nye boligejere. Frøs Sparekasse har sat 100 millioner kroner af til at skubbe endnu mere gang i boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland.

Det sker for at hjælpe nye boligejere ind på boligmarkedet og skal være med til at sætte gang i hjulene. Første års rente er et rundt 0.

- Det kan være svært at komme ind på boligmarkedet som ung førstegangskøber, og samtidig vil vi gerne bidrage til at skubbe endnu mere gang i boligmarkedet. Hvis de unge køber, så kan de modne husejere få solgt og komme videre. Det skaber øget omsætning og vækst, siger adm. direktør Kurt Jensen fra Frøs Sparekasse til TV SYD.

00:36

Direktør Kurt Jensen om Frøs Sparekasses nye kampagne.

Luk video

Hvis boligkøberen låner 250.000 kroner, så er rentebesparelsen op til 14.875 kroner det første år i forhold til et almindeligt boliglån med en rente på 5,95 procent, fortæller Frøs Sparekasse i en pressemeddelelse om det nye initiativ.

- Vi har brug for, at flere slår sig ned i vores område for at arbejde og leve et godt liv. De unge er omdrejningspunktet for vores fælles fremtid, og førstegangskøberne har brug for en håndsrækning, fordi de ikke har opsparet en friværdi endnu. Vi vil gerne give dem en hjælpende hånd, så de finder det attraktivt at bo her og er med til at skabe vækst og udvikling i vores område. Det er til gavn for os alle, siger Frøs Sparekasses direktør Kurt Jensen.

Han og Frøs Sparekasse har tidligere stået bag initiativer, der skal skabe vækst i Syd- og Sønderjylland - bl.a. med høring om  grænsehandelens skadelige virkninger for detailhandlen og et brev til den tyske kansler Angela Merkel.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden