TV der bevæger dig

Hærværk i børnehave skaber frygt

De ansatte hos Børnehuset Humlebo i Bredebro er gentagne gange mødt ind til tomme dåser, chipsposer og glasskår. Foto: Monica Hansen, TV2 Danmark

En børnehave i Bredebro har ofte besøg af en gruppe unge, der fester og hærger stedet.

De seneste måneder har Børnehuset Humlebo i Bredebro haft besøg af gæster, der har efterladt rester, fra hvad der ligner ungdomsfester, skriver TV 2

Tomme dåser, chipsposer og glåsskår er blot nogle af de ting, der er blevet efterladt hos børnehuset. Og det bekymrer den daglige leder, at en gruppe unge hærger huset på den måde. 

Jeg vil slet ikke tænke på, hvad der ville ske, hvis de fik fat i skårene fra en ødelagt flaske.

Monica Hansen, daglig leder, Børnehuset Humlebo 

- Det er sommer, vi går i bare tæer, og vi har masser af små børn på mellem 0 og 2 år, som putter alt i munden. Jeg vil slet ikke tænke på, hvad der ville ske, hvis de fik fat i skårene fra en ødelagt flaske, siger Monica Hansen til TV 2, der er daglig leder i Børnehuset Humlebo.

Problemet er vokset 
I weekenderne bliver børnehavebørnenes afdækkede legeskur brugt som festlokale, og det er de seneste måneder blevet oftere og oftere. For i takt med det varmere vejr indbyder skuret endnu mere til fest. 

- Jeg forstår ikke det behov for at ødelægge vores ting, og efter hver weekend spørger jeg mig selv: "Hvad skal jeg finde denne gang?", siger Monica Hansen til TV 2. 

Derfor har Børnehuset Humlebo anmeldt sagen til politiet gentagne gange, men der er endnu ikke blevet anholdt nogen. 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu