TV der bevæger dig

Ribe-Esbjerg taber i de sidste sekunder

Ribe-Esbjergs cheftræner Jan Leslie var skuffet over, at hans hold tabte både kampen og hovedet i de sidste sekunder. Foto: Frank Cilius, Scanpic

HC Midtjylland var bagud et minut før tid, men slog alligevel fredag aften Ribe-Esbjerg i de to holds første sæsonkamp.

Det endte yderst dramatisk, da HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg fredag aften mødtes i Herning i den bedste danske herrehåndboldrække.

Her sikrede HC Midtjylland sig takket være en forrygende slutspurt en 27-26-sejr i kampen, der var begge holds første i den indeværende sæson. 

Læs også Tidligere dansk landsholdsspiller skifter til Ribe-Esbjerg

Kampen var tæt gennem det meste af opgøret, men gæsterne formåede alligevel at bringe sig foran med fire mål i anden halvleg. Og et minut før tid var det stadig udeholdet, der var foran - 26-25 lød stillingen.

Herefter udlignede Espen Lie Hansen til 26-26, og da Ribe-Esbjerg kiksede i det efterfølgende angreb, havde værterne chancen for at tage sejren.

Det lykkedes, da Morten Slundt sendte bolden i mål tre sekunder før tid.

Dermed kan HC Midtjylland sætte to point ind på kontoen, mens Ribe-Esbjerg måtte rejse hjem med sæsonens første nederlag i bagagen.

Ribe-Esbjergs cheftræner Jan Leslie var skuffet over, at hans hold tabte både kampen og hovedet i de sidste sekunder:

- Hvis vi ikke holder vore aftaler i 60 minutter, så kan vi tabe til alle hold! Vi er simpelthen selv skyld i, at de 2 point ikke kommer med hjem. Vi er ikke gode nok i vores returløb og brænder alt for mange chancer. Det skal forbedres markant, inden hjemmekampen på torsdag mod Skjern Håndbold, siger Jan Leslie til Ribe-Esbjergs hjemmeside.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden