TV der bevæger dig

Hedensted IF-formand: Det er en triumf for hele klubben

00:17

Armene var helt oppe over hovedet, da seniormandskabet fra Hedensted IF fejrede oprykningen og en plads i danmarksserien. Video: Anders Brohus, Hedensted IF.

I lørdags rykkede seniormandskabet i Hedensted IF op og skal igen spille danmarksseriefodbold.

Lørdag sikrede seniormandskabet fra Hedensted IF sig oprykning, hvilket betyder, at der atter skal spilles danmarksseriefodbold i klubben.

Det er en fantastisk god følelse. Man kan jo sige, at det er et hold, der rykker op, men det er jo egentlig en triumf for hele klubben.

Henrik Lundsgaard Nielsen, formand, Hedensted IF

Det betyder meget for klubben.

- Det er en fantastisk god følelse. Man kan jo sige, at det er et hold, der rykker op, men det er jo egentlig en triumf for hele klubben, fortæller Henrik Lundsgaard Nielsen, formand, Hedensted IF.

Når rusen har lagt sig, skal der kigges fremad.

- Nu skal vi lave have armene lidt ned igen, og så skal vi minde os selv om, at vi nu er et danmarksseriehold, og den position skal vi fastholde, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Hedensted IF har desuden et kvindehold, der snart får chancen for at rykke op i jyllandsserien, og det ville være en god bonus for klubben.

- Det er jo rigtigt dejligt, at vi har et kvindehold, der også præsterer. Det viser jo, at vi kan på flere fronter, fortæller Henrik Lundsgaard Nielsen.

Se videoen fra oprykningen på Hedested IF på klubbens Facebook-side eller herunder: 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu