Horsens Kommune henter ny topchef i egne rækker

Et enigt Horsens Byråd har på et møde tirsdag aften besluttet at ansætte den hidtidige direktør for Uddannelse og Arbejdsmarked i Horsens Kommune, Peter Sinding Poulsen, som ny kommunaldirektør og øverste chef for 7.000 medarbejdere.

43-årige Peter Sinding Poulsen afløser Niels Aalund, der har været kommunaldirektør i Horsens Kommune siden kommunesammenlægningen i 2007 og som nu overgår til en stilling som udviklingsdirektør med ansvar for bl.a. realisering af Campus-rokaden.

Peter Sinding Poulsen tiltræder sit nye job straks. Det oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

- Horsens Kommunes organisation er gennem de seneste år blevet styrket i forhold til at håndtere og gennemføre de store projekter i byerne og på havnen. Nu har vi med ansættelsen af Peter Sinding Poulsen sikret os en topchef med bred erfaring fra stort set alle de store velfærdsområder – lige fra børneområdet, uddannelse og beskæftigelse til ældre, handicap og sundhed, siger borgmester Peter Sørensen, (S), om sin nye topchef.

Peter Sinding Poulsen er cand. scient. pol fra Aarhus Universitet i år 2000, og han kom til Horsens Kommune fra en stilling som ældre- og handicapchef i Skanderborg Kommune for ca. fem år siden.