TV der bevæger dig

Ingeniør-spirer får nye bølger

Aalborg Universitet, Esbjerg, har fået nye faciliteter. Blandt andet dette nye bølgeanlæg. Foto: Kristoffer H. Frederiksen, TV SYD.

Et bølgeanlæg er bare en af de nye faciliteter, de studerende på Aalborg Universitets afdeling i Esbjerg har fået at boltre sig i.

De nye lokaler på Aalborg Universitets afdeling i Esbjerg står klar med nye laboratorier og en bølgemaskine, der skal bruges til undervisning og forsking.  Og det glæder afdelingens campusleder Anders Kristensen.

- Det betyder utroligt meget. Vi får nye forskningsfaciliteter, der matcher den viden og knowhow, der ligger i sektoren. Vi har fx vores nye bølgeanlæg, hvor vi kan teste flydende platformsystemer, så vores folk kan være up-front, siger Anders Kristensen til TV SYD.

Og også eleverne på campus kan glæde sig.

- Vi har fået det hele shinet op i forhold til luftgennemstrømning, vi har fået mere lys i bygningerne og vi har fået mere åbne og større rum. Og så har vi fået laboratorier i verdensklasse, som de studerende nok vil tilbringe en hel del af deres tid i, siger Anders Kristensen.

Aalborg Universitet, Esbjerg uddanner ingeniører og it-professionelle.

 

01:01 Luk video

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden