TV der bevæger dig

KIF Kolding klar til semifinaler mod Bjerringbro-Silkeborg

KIF Kolding Københavns vej til at genvinde det danske mesterskab og pokal går via semifinaler mod Bjerringbro-Silkeborg.

Med en sejr onsdag aften hjemme i Kolding på 26-21 mod Århus Håndbold er KIF Kolding København nu klar til to semifinaleopgør mod Bjerringbro-Silkeborg.

I kampen mod Århus Håndbold fik  både rutinerede som unge kræfter i KIF-truppen vist deres kvaliteter efter en lidt uskøn start på kampen. KIF Kolding København kunne dog gå til pause foran med tre mål, 13-10.

Efter pausen fortsatte KIF-mandskabet, hvor de slap og kørte sejren i hus med flere  kontraløb og scoringer på et frit Aarhus-mål. Selv Kasper Hvidt kom på måltavlen med to mål denne aften, hvilket bringer ham op på i alt fem scoringer denne sæson.

På et tidspunkt førte KIF Kolding København syv mål. Det gav træner Carlos Ortega mulighed for at få unge spillere som Jakob Stork og Jens Svane Peschardt på banen, hvad de begge kvitterede for med deres første liga-mål.

Det første semifinale-opgør spilles i Silkeborg på onsdag med returkamp i Farum søndag den 22. maj. Kommer KIF videre til finalen, bliver hjemmekampen dog spillet i Kolding. 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden