TV der bevæger dig

Landmand tager skarp afstand fra trusler mod borgmester

Gårdejer Martin Lund Madsen tager skarp afstand fra truslerne mod borgmester Egon Fræhr. Foto: John Melin, TV SYD

Landmand Martin Lund Madsen, som er part i sagen med borgmester i Vejen Egon Fræhr, tager skarp afstand fra truslerne mod ham.

Selvom landmand Martin Lund Madsen og borgmester i Vejen Egon Fræhr (V) er dybt uenige om vejsagen, som de kører mod hinanden, tager han skarp afstand fra de trusler, som ukendte gerningsmænd har sendt til Egon Fræhr.

Det går sagen ud på

Sagen om den spærrede vej, Skovgårdsvej i Askov ved Vejen, har stået på i årevis og bringer sindene i kog.
Her kan du få et hurtigt overblik over sagen.

Se mere

- Det er jeg selvfølgelig ked af på demokratiets veje i Danmark, fordi det er helt utilstedeligt. Det tager vi skarp afstand fra, siger landmand Martin Lund Madsen.

Borgmester Egon Fræhr har nu fået udleveret en overfaldsalarm. Foto: TV SYD

Borgmester Egon Fræhr har modtaget mails med trusler, som omgående er blevet meldt til politiet. De er af så alvorlig karakter, at politiet nu er trådt til med overvågning og overfaldsalarm.

Borgere tager også afstand

Det er ikke kun sagens anden part Martin Lund Madsen, der tager skarp afstand fra truslerne. Også flere borgmesterkollegaer og byrådsmedlemmer i Vejen Kommune har offentligt været ude og tage afstand.

De Vejen-borgere, som TV SYD talte med i dag kunne heller ikke forstå, hvordan sådanne trusler kan komme på tale.

- Det kan ikke have sin rigtighed, at sådan noget finder sted i det samfund, vi lever i, siger Bent Sørensen, der er pensionist i Vejen.

- Jeg synes ikke, at man kan være det bekendt. Jeg mener, at man skal kunne snakke frem og tilbage om tingene, siger pensionist Anna Hansen, Vejen.

Politiet har etableret en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at passe på politikeren.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App