Leicesterfan før skæbnekamp: Det er uvirkeligt

I dag har fodboldklubben Leicester City chancen for at vinde det engelske mesterskab. Peter Netuka er superfan og har ikke lukket et øje i nat.

Kærlighed kender ingen grænser. Heller ikke kærligheden til en fodboldklub der ligger i en lille by flere hundrede kilometer væk. Det ved Peter Netuka Fra Juelsminde. Han er livslang fan af Leicester City Football Club, der holder til i England.

- Det er en passion, og det betyder alt at ens klub klarer sig godt. Så det ligger bare i hjertet, og det er sådan noget, man giver videre til sine børn, siger Peter Netuka til TV SYD.

I dag har hans hold for første gang nogensinde chancen for at erobre det engelske mesterskab, Premier League. Det eneste det kræver, er en sejr over Manchester United, der har 20 engelske mesterskaber i bagagen. For Peter Netuka er det næsten ikke til at tro, at Leicester City, har chancen for at hive Premier League-trofæet med hjem.

- Jeg kan slet ikke fatte det. Det er meget uvirkeligt for mig. Her i nat kunne jeg slet ikke sove, siger Peter Netuka til TV SYD.

Peter Netuka ligger ikke på den lade side under en fodboldkamp. Se hans jubel og skuffelse her.

Det eneste sted, man kan se så vigtig en fodboldkamp er ifølge Peter Netuka på en engelsk pub. Derfor er han draget fra Juelsminde til Aarhus for at se kampen med sine to sønner, der til Peter Netukas tilfredsstillelse også er Leicester Fans.

Desværre for Peter Netuka løb hans hold ikke af med sejren. Kampen endte derimod 1-1. Men Leicester har stadig gode muligheder for at blive engelske mestre. Der er nemlig to spillerunder tilbage i Premier League.