TV der bevæger dig

Målmands-legende stopper i Horsens

Søren Jochumsen har valgt at stoppe sin målmandskarriere i AC Horsens, når kontrakten udløber den 31. december 2012, men han fortsætter som salgskonsulent på klubbens kontor.

AC-keeperen besluttede for godt et år siden at drosle ned på fodboldkarrieren for at blive salgskonsulent i AC Horsens sideløbende med hvervet som reservemålmand for "De Gule". Ordningen har været rigtig god for alle parter, og klubben havde også tilbudt Jochumsen en forlængelse af den eksisterende aftale, men rekordmanden har valgt at sige stop.

524 kampe og 18 mål blev det til for Søren Jochumsen med AC-logoet på brystet, og det har ikke været nemt at træffe beslutningen om at stoppe karrieren.

Vemodigt

- Det er vemodigt at sige stop nu, men det skulle jo komme på et tidspunkt, og der er flere ting i det. Min motivation er ikke så stor nu, som da vi begyndte med ordningen, hvor jeg skulle sidde på kontor og være tredjevalg, og mit niveau bliver ikke bedre, når jeg ikke træner mere. Det er næsten et år siden, jeg spillede min seneste superligakamp, og jeg har selvfølgelig spillet reserveholdskampe siden, men det er langtfra den samme matchning. Derudover har det været svært at få jobbet som målmand og salgskonsulent til at passe sammen med familielivet, og jeg er nødt til at fokusere på jobbet som salgskonsulent på fuld tid, for jeg er ikke fodboldspiller de næste 10 år, og vi har også en del kommercielle udfordringer i forhold til tilskuertal og med at tilknytte endnu flere sponsorer, siger Søren Jochumsen.

og fortsætter:

Manden med flest kampe for AC Horsens/HfS fortsætter sandsynligvis karrieren på et lavere niveau.

- Jeg vil gerne fortsætte på et seriehold eller på et old boys-hold, og det er mest nærliggende, at det bliver i Stensballe, hvor jeg bor, slutter Søren Jochumsen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden