TV der bevæger dig

Mannequindukker anmeldt til politiet

Mannquindukker anmeldt for mistænkeligt forhold hos en autoforhandler i Esbjerg. Foto: Morten Nymand, TV2 Danmark

Natten til søndag blev en gruppe personer anmeldt for et mistænkeligt forhold hos en autoforhandler. De viste sig blot at være mannequindukker.

Normalt er en mannequindukke uproblematisk og meget fredelig, men natten til søndag blev mannequindukker i Esbjerg forvekslet med rigtige mennesker. 

- Vi modtager klokken 02.11 en anmeldelse, om at fire-fem personer gik rundt inde i en autoforhandlers udstillingslokale i Esbjerg Nord og kiggede på biler, oplyser vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau. 

Vi drønede derud, men kunne konstatere, at der ikke var tale om biltyve. Tværtimod var personerne meget stillestående, fordi der var tale om mannequindukker.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet reagererede på anmeldelelsen om det mistænkelige forhold, men da patruljen kom frem til autoforhandleren, stod det klart, at de fire-fem personer altså blot var fredelige mannequindukker. 

- Vi drønede derud, men kunne konstatere, at der ikke var tale om biltyve. Tværtimod var personerne meget stillestående, fordi der var tale om mannequindukker, siger vagtchefen. 

Og hjem kørte politibilen igen. 

- Vores patrulje konstaterede, at alt var i orden på stedet, og dukkerne har fået lov til at blive i udstillingslokalet, fortæller han. 

Læs også Politiet: Kølervæske blev forvekslet med saftevand

 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App