TV der bevæger dig

Nu kan du få fingrene i stjernernes trøjer

Nu er det muligt at købe trøjer, som Thomas Gravesen, Allan Simonsen og mange andre bar under velgørenhedskampen mellem Vejle Legends og Jelling All Stars. Foto: Per Lund

Nu er det muligt at byde på de trøjer, som fodboldkoryfæer og andre stjerner spillede velgørenhedskamp i.

Læs også Kendis-hold fik tæsk af VB's gamle stjerner

I weekenden var Jelling Musikfestival og Vejle Boldklub gået sammen om at arrangere en noget anderledes fodboldkamp på Vejle Stadion.

Her mødte et hold med tidligere Vejle-spillere som Allan Simonsen, Thomas Graversen og John Sivebæk holdet Jelling All Stars, der blandt andet bestod af musiker Michael Falch, komiker Brian Lykke og EM 92-vinderen Flemming Povlsen.

Nu er det så muligt at få fat i trøjerne, som de mange stjerner havde på under kampen, som Vejle-holdet vandt med hele 9-2.

Det sker via en auktion på hjemmesiden Odendo.dk, der løber til søndag.

Overskuddet fra de mange tiltag i forbindelse med kampen går ubeskåret til Red Barnet Vejle, der gør en særlig indsats for udsatte børn med sommerlejre, familieoplevelsesklubber og projekt Aktiv Fritid. Og så går overskuddet også til Søndermarken Vejle Håndboldklub, der har skabt en klub med plads til alle båret frem af fællesskab og holdånd.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden