Hovsa: Bombe-alarm i Esbjerg udløser endnu en undersøgelse

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag undersøgt endnu en adresse i Esbjerg i forbindelse med en bombetrussel, der blev indtelefoneret torsdag mod Urbanskolen.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi fredag aften i en pressemeddelelse.

Politiet undersøgte fredag endnu en af Urbanskolens i alt fire afdelinger. Denne gang var det skolens  afdeling i Danmarksgade. Politiet fandt dog ingen sprængstoffer eller andet af interesse for sagen, der fortsat efterforskes.

Urbanskolen i Esbjerg består af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

Efterforskningen viste nemlig i løbet af fredagen, at det ikke kunne udelukkes, at truslen var rettet  mod lokaliteterne i Danmarksgade. Urbanskolen har i alt fire afdelinger på forskellige adresser i  Esbjerg.

Det viste sig dog ved den fornyede undersøgelse fredag, at der ikke blev fundet sprængstoffer eller andet af interesse for sagen, der tog sin begyndelse, da en bombetrussel kort før kl. 14 torsdag  blev indtelefoneret.

Alle eleverne i afdelingen på Søndervangen 18 i Esbjerg blev torsdag eftermiddag evakueret, og sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området. Efter flere timer blev eftersøgningen dog afsluttet uden fund af sprængstoffer.

Fredag aften har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke yderligere oplysninger.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.