TV der bevæger dig

Nyt knivstikkeri i Esbjerg

Arkivfoto. Foto: Herve Petitbon. Foto: HERVE PETITBON

Efter knivstikkeriet lørdag morgen i Esbjerg fik Syd- og Sønderjyllands Politi en ny anmeldelse om et knivstikkeri lørdag ved spisetid på samme vej som det første.

Politiet i Esbjerg havde en travl dag lørdag. Om formiddagen blev en mand stukket ned med en kniv på Præstebakken i Esbjerg, og ved spisetid om aftenen fik politiet så en ny anmeldelse om et knivstikkeri på Præstebakken i Esbjerg.

- Vi får nogle anmeldelser fra Præstebakken kl. 18:07, hvor en mand gik rundt med blod på tøjet og en kniv i hånden i nærheden af en legeplads. Næsten samtidig får vi en anmeldelse fra en lejlighed i nærheden, hvor en mand er blevet stukket med en kniv, siger vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholt til TV SYD.

Den forurettede, en mand på 32 år, havde flere sår på især underarme, hænder, ryggen og et snitsår lige ved hovedpulsåren i halsen.

- De to mænd har en relation til hinanden, og der er opstået noget tumult i lejligheden. Flere af sårene stammer fra, at den forurettede har afværget, siger Erik Lindholt.

Politiet fik dog hurtigt fat på den 39-årige mand, der havde blod på tøjet, og kort efter fandt de en kniv. Derfor er manden nu anholdt i sagen og sigtet for forsøg på manddrab. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag klokken 11.00. Der er anmodet om, at grundlovsforhøret bliver afholdt bag lukkede døre.

Den anholdte nægter sig skyldig.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden