TV der bevæger dig

Politiet jagter overfaldsmænd - forældre udlover dusør

Dette billede af den 17-åriges bulede pande, har forældrene lagt på Facebook.

00:45

En 17-årig mand fra Varde har nu politianmeldt et overfald. Han mener, det er politisk motiveret.

1 af 2

Politiet er på udkig efter en gruppe unge, der natten til lørdag overfaldt en 17-årig i Varde. Forældrene mener, at volden er politisk betonet og udlover på Facebook dusør på 5000 kroner.

Forældrene er af den opfattelse, at overfaldet er motiveret i, at  sønnen er medlem af Dansk Folkepartis Ungdom.

Den 17-årige Jeremy Pedersen har til politiet forklaret, at han blev overfaldet natten til lørdag omkring kl. 1.30 ved den gamle Vestbane i Varde. 

Ifølge den 17-åriges anmeldelse fulgte en gruppe unge af anden etnisk herkomst  efter ham, da han var på vej hjem fra byen. De væltede ham omkuld, sparkede og slog ham gentagne gange. Efter overfaldet kontaktede den 17-årige sin far, der straks kom til stedet, hvor de kort efter tilfældigt mødte en politipatrulje, som de satte ind i situationen.

- Vores patrulje fik et foreløbigt signalement af overfaldsmændene og tog rundt i Vardes natteliv for at se om de kunne finde dem på baggrund af det. Det lykkedes dog ikke. Igen natten til søndag har vi været på udkig efter mulige gerningsmænd på baggrund af den17-åriges detaljerede signalement og forklaring uden at vi endnu har haft heldet med os, siger vagtchef Erik Lindholdt hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD søndag morgen.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter efterforskningen - men kan ikke på det foreløbige grundlag vurdere, hvad der baggrunden for overfaldet.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden