Politiet leder efter vidner til groft gaderøveri på 81-årig

Har du set noget? Syd- og Sønderjyllands Politi leder efter flere vidner - b.la. en kvinde i en gul varebil, der lovede at hjælpe manden, men aldrig lod høre fra sig.

Røveriet fandt sted onsdag formiddag  ved Vestbanegården i Varde.

Overfaldet fandt sted, da den ældre mand går fra MC Donald mod banegården. Under en viadukt slår gerningsmanden til, og vælter den 81-årig om på maven, tildeler ham flere knytnæveslag, og frarøver ham sin pung med et mindre kontant beløb samt hans dankort.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindhardt oplyser til TV SYD, at da offeret under overfaldet prøver at dreje hovedet for at se gerningsmanden, bliver han tildelt knytnæveslag, og mister angiveligt kortvarrigt bevidstheden.

Efter overfaldet går offeret efter hjælp, og taler med en kvinde i en gul varebil, der lover at kontakte politiet.

Da politiet ikke dukker op, kontakter den 81-årige herre selv til politiet.

Politiet har aldrig hørt fra kvinden i den gule varebil, men vil meget gerne i kontakt med hende. I det hele taget vil de meget i kontakt med vidner, der har set den 81-årige både på MC Donalds og også efterfølgende.

Politiet kan kontaktes på 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.